FESTIVAL MELDER UDSOLGT TIL KRABBEFEST LØRDAG AFTEN

”Alle 200 billetter til krabbefesten lørdag aften er solgt. Dog er der stadig billetter tilbage til fredagens krabbeworkshop med Margrete Moore,” siger festivalchef Kristian Hansen.

Den udsøgte buffet lørdag aften med et overflødighedshorn af lokale fødevarer er voldsom populær. Og billetterne til 350 kroner stykket er altså nu væk.

”Interessen for områdets gode kvalitetsfødevarer er stor – og opbakningen til hele festivalen er i det hele taget imponerende,” lyder det fra Kristian Hansen.

Ud over fredagens krabbeworkshop med Margrete Moore, så har blandt andet Bjarnes FiskPå isværket Lemvig Bowling- & Festcenter og restaurant Restaurant Luna & Cafe krabbemenuer på programmet.

Festivalen skydes i gang fredag morgen med deltagelse af over 300 børn, hvorefter et hav af aktiviteter løber af stablen hele fredag og hele lørdag.

Et krabbeland for de små, et krabbeaction land for de unge og så selvfølgelige et madoplevelsesområde for alle, hvor man kan smage masser af krabber og andre lokale fødevarer.

Tjek hele programmet HER