Autentisk og iørefaldende country til Krabbefestival

Oplev Tamra Rosanes, når hun giver koncert til Lemvig Krabbefestival. Mød countrysangerinden uden for Restaurant Luna den 15. september, når hun afslutter årets; Gang i Lemvig.

Tamra Rosanes har siden 70'erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Fredag den 15. september i forbindelse med Krabbefestivalen, spiller hun i Lemvig, uden for Restaurant Luna kl. 17.00.

- Tamra Rosanes er sidste koncert i årets; Gang i Lemvig, som har budt på 10 vidt forskellige koncerter. Så vi glæder os til et brag af en afslutning, siger Handels- og Eventchef, Michael Vendelbo.

Grundet en lang karriere har Tamra Rosanes skabt et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat.

- Tamra Rosanes fortæller, at publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain-music, railroad-sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60'erne og musik fra vore dages tid, fortæller Michael Vendelbo.