Krabber, bowling og dans

Lemvig Bowlingcenter disker op med krabbe, rejer og torsk – garneret med bowling, livemusik, hygge og dans, når byens Krabbefestival løber af stablen. – Vi er altid med på noget sjov og spas, når der er aktiviteter i byen, siger Vita Andersen

Der bliver rig mulighed for at smage på krabbekød, når Lemvig den 15. og 16. september inviterer til årets Krabbefestival. Lemvig Bowlingcenter er et af de mange steder, hvor man kan sætte tænderne i den udsøgte spise. Her lokker restauranten nemlig med både frokost og aftensmenu lørdag den 15., hvor krabben er blandt hovedpersonerne.

- Vi har denne dag en særlig frokostmenu i anledning af krabbefestivalen, bestående af blandt andet krabbekløer, marinerede rejer og luksus fiskefrikadeller. Om aftenen har vi en to-retters menu med blandt andet krabbe bisque til forret og dampede torske loins med bacon, bagte blommer og vaniljesyltede rødløg til hovedret, fortæller Vita Andersen, der er medindehaver og ansvarlig for restauranten.

- Blandt andet krabbekløerne og fiskene får vi fra Jeka Fish, fordi vi gerne vil synliggøre vores gode naboskab og vise de gode råvarer, som Jeka Fish byder på, forklarer Vita Andersen.

Frokosten kan man, hvis man har lyst, kombinere med en omgang bowling. Om aftenen er der til gengæld lukket for bowlingen – og tændt for underholdningen: Bandet La Portaband spiller hyggemusik under middagen og spiller efterfølgende op til dans.

- Vi kan godt lide at have livemusik, så det er en af de ting, vi gerne vil gøre flere gange årligt, hvis der er lokal opbakning og vi synes da, det var oplagt at gøre det, når festivalen skaber ekstra meget liv i byen. Vi vil gerne bakke op, og er altid med på noget sjov og spas på havnen. Vi har jo lokalerne og udearealerne til det, siger Vita Andersen, der mener at Krabbefestivalen er et godt arrangement for hele byen.

- Lemvig skulle jo gerne blive endnu mere kendt med festivalen, og samtidig kendt for blandt andet krabber og andre gode madvarer og produkter. Det er godt for hele byen, siger hun.

Der er 150 billetter til aftenspisningen, og Vita Andersen mener, der vil blive rift om dem. Derfor er der tilmelding til arrangementet.