VINDERNE AF INSTAGRAM-KONKURRENCEN ER FUNDET!

I forbindelse med Krabbefestivalen på Lemvig Havn afholdte Lemvig-Thyborøn Turistforening en Instagram-konkurrence, hvor man skulle tage festivalens bedste billede, inspireret af krabben.

Her var det muligt både at løbe af med en første og en anden præmie, hvor man bl.a. kunne vinde et gavekort til Bjarnes Fisk og deres landkrabbe øl.

De to vindere kender hinanden temmelig godt, de danner nemlig par. Førstepladsen gik til Dmytro Dmytrenko, som har taget et flot billede af hans hustru, der holder en krabbe. Og andenpladsen gik til Mariia Dmytrenko, som har taget et billede af noget af al den skønne mad, der blev serveret til Krabbefestivalen.

Dmytro og Mariia kommer begge fra Ukraine og har boet i Danmark i 4 år, og i Lemvig i 1 år. For dem har Krabbefestivalen været en kæmpe oplevelse.

”Maden var fantastisk! Vi var til Krabbefestival både fredag og lørdag og havde en nogle hyggelige dage med familien. Jeg kunne godt lide bådene og den danske musik”, siger Mariia.

Til krabbefestivalen var der mange forskellige oplevelser for alle, fremhæver de.

”Der var meget spændende mad. Men jeg synes, at det var dejligt, at det ikke kun handlede om mad, men at der også var mange komplementære aktiviteter”, siger Dmytro.

”Jeg kunne virkelig godt lide Søværnets store fartøjer og havneturene med båd”.

Lemvig Thyborøn Turistforening ønsker de to glade vindere stort tillykke.