Forårsruller med krabbe

Sunde og enkle forårsruller som passer som snacks, forret eller når du vil være god ved dig selv. Ananas, chili og ingefær er nogle af ingredienserne som gør disse forårsruller rigtige gode.

Ingredienser (4 stk.)

Forårsruller:

  • 4 stk Rispapir
  • 1 stk Avokado, moden
  • 100 g Klokød fra taskekrabbe, håndpillet
  • 1/2 Koriander, i potte
  • 1/2 stk Lime, saften

Ananas chutney:

  • 1 stk Ananas, fersk
  • 15 g Ingefær, finhakket
  • 100 g Sukker
  • 1 stk Chili, finhakket uden kerner
  • 1 stk Skalotteløg, stor og finhakket
  • 1 ss Olie

Fremgangsmåde

Forårsruller

1. Hak avokado og og rør avokadoen til en grov pure. 

2. Bland med krabbe, koriander og limesaft. Smag til med salt.

3. Læg rispapiret i vand, en efter en. Rispapiret skal ligge i vand til det tykner. Løft det så forsigtigt over på en fugtig viskestykke.

4. Fyld 1/4 af krabbemassen langs midten af rispapiret, med 2 cm luft på hver ende. Løft rispapiret  over krabbefyldet og rul sammen. 

Ananas chutney:

5. Steg ingefær, chili og løg i olien på medium til lav varme. Dette skal varmes, ikke brunes.

6. Når løgene er bløde, tilsættes sukker. Smelt dette ind før grovhakket ananas tilsættes.

7. Når chutneyen begynder at få en tyk konsistens, hældes den over i en blender. Kør massen let sammen og afkøl.

8. Skær rullen i bidder og pynt med ananaschutney på toppen.

 

Opskriften er fra www.krabbe.no