Krabbepaella

Denne ret passer godt til tapas. Er godt til grillmad og er enkelt at lave. 

Ingredienser (4 portioner)

  • 250 g krabbekød
  • 2 dl Paella ris
  • 6 stk Rensede krabbeklør, hele
  • 4 ss Olivenolie
  • 2 spsk skalotteløg, finhakket
  • 2 stk Hvidløg, finhakket
  • 1/2 stk Chili, finhakket
  • 100 g Aspargesbønner
  • 7 dl Hønsebulion
  • 10 stk Cherrytomater
  • 3 spsk Hakkede tomater
  • 2 spsk Persille
  • 2 tsk Røget paprikapulver
  • 1/2 g Safran

Fremgangsmåde

1. Varm olien i en gryde. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og chili og lad det simre.

2. Put cherrytomater og ris i og tilsæt hønsebouillon lidt af gangen.

3. Tilsæt hakkede tomater, persille, paprikapulver og safran. Lad dette koge under jævnlig omrøring. Tilsæt mere hønsebouillon hvis nødvændigt.

4. Bland krabbekød i og stik krabbeklørerne ned i risen og lad den trække de sidste 2 minutter. Smag til med salt og peber og drys persille over.

Opskriften er fra www.krabbe.no