Krabbepasta

Enkel, sund og utrolig lækker. Denne ret passer passer både som forret og hovedret. En god ret hvis hele familien skal smage den lækre taskekrabbe. 

Ingredienser (4 portioner)

  • 250 g Pasta
  • 150g hvidt krabbekød
  • 2 stk Chili, medium styrke
  • 5 stk Hvidløg
  • 2 spsk kapers
  • 3 spsk Finhakket persille
  • 1 stk saften af en lime
  • 2 dl Olivenolie, extra virgin
  • Salt, smages til
  • Peber, smages til

Fremgangsmåde

1. Kør chili, hvidløg, lime og 1 dl med olie i en blender til en fin paste

2. Ha dette i en bolle og tilsæt hakket kapers, persille, krabbe og resten af olien. Smag til med salt og peber

3. Kog pasta efter anvisning på pakken. Si pastaen og bland halvdelen af krabbesaucen i

4. Læg op i portioner og brug resten af saucen til topping. Pynt med lidt hakket persille

Opskriften er fra www.krabbe.no