Krabbesalat på rugbrødschips

Perfekt fingermad til gæster. En herlig sund og lille smagsbombe af friske urter, krabbe og rugbrødschips.

Ingredienser (20 stk.)

Krabbesalat:

  • 150g hvidt krabbekød fra taskekrabbe
  • 50 g Mayonaise
  • 1 spsk Kørvel
  • 1 spsk Dild
  • 1 spsk Græsløg
  • 2 spsk Agurk, finhakket
  • 1/2 stk æble 

Rugbrødchips:

  • 1 stk Rugbrød, efter ønske
  • Olivenolie
  • Flagesalt

Syltet radisser:

  • 1/2 dl Æblecidereddike
  • 1/2 dl Vand
  • 30 g Sukker
  • Radisser, ønsket mængde

Fremgangsmåde

Krabbesalat

1.  Bland alle ingredienser og smag til med citron og salt

Rugbrødschips

2. Læg tynde skiver af rugbrød på en bradepande, hæld olivenolie over  og drys på flagesalt. Steg på 170 grader varmluft til de er sprøde, det tager omkring 8-10 minutter.

Syltede radisser

3. Kog eddike, vand og sukker og afkøl

4. Tilsæt radisser i tynde skiver og sylt dem i ca. 30 minutter

5. Anret på rugbrødschips med friske urter

Opskriften er fra www.krabbe.no